Brabantse Dorpen Derby - inspiratie! Reminder!

Heb je een goed idee om de leefbaarheid in Neerkant te vergroten?! De Brabantse Dorpen Derby kan je helpen dit idee uit te voeren. Je krijgt hierbij alle hulp van de stichting Leefbaar&Vitaal Neerkant (indien nodig...). Maak je idee kenbaar via het contactformulier op deze site. Inspiratie vind je hier!

Lees meer over de start van de Dorpen Derby

Kan jouw dorp kleurrijker, leuker of leefbaarder worden? Doe dan mee met de Brabantse Dorpen Derby! De Dorpen Derby staat dit jaar in het teken van cultuur. Ga de strijd aan voor jouw project, voor jouw dorp. De negen beste ideeën winnen minimaal € 10.000 voor de uitwerking van hun plan!!!

Ga samen de strijd aan!
Bundel de krachten met een groep vrienden of buurtgenoten, de school of een vereniging en maak samen het verschil. Meld je idee vóór 11 maart 2015 aan en maak kans op minimaal € 10.000 voor de uitvoering van het plan.

 

Valt jouw dorp in de prijzen?
De 9 beste initiatieven gaan door naar de finale. De finalisten verdienen elk € 10.000 én professioneel advies voor hun project. Eindig je in de top 3? Dan win je ook nog een fantastische hoofdprijs van € 25.000, € 12.500 of € 7.500. Met deze prijzen kan je in jouw dorp écht het verschil maken!

 

In de schijnwerpers
Omroep Brabant besteedt net als de vorige edities uitgebreid aandacht aan de finalestrijd. In een 10-delige tv-serie worden de 9 finalisten op de voet gevolgd. Tijdens de live tv- finale op 12 december 2015 wordt de winnaar van de Dorpen Derby 2015 bekend gemaakt.

 

Wat is jouw idee?
Leef je uit en doe mee met de Brabantse Dorpen Derby!