Infoneerkant.nl in een nieuw jasje

Op initiatief van de werkgroep Verbondenheid is in samenwerking met de dorpsraad en rovandesign (Ron van Dijck) gewerkt aan het moderniseren van de site www.infoneerkant.nl.

Dit was nodig om een breder draagvlak te creëren en het onderhoud van de site te vereenvoudigen. Vanaf nu kan iedereen (ook jij!) meewerken aan de site. Het is een kwestie van inschrijven, waarna je zelf een artikel kunt opstellen of een item op de agenda kunt toevoegen. Om de structuur van de site te behouden, worden alle artikelen vervolgens door de beheerders in hetzelfde format gegoten en gepubliceerd (indien de inhoud dit natuurlijk toelaat). Dus ook jij kunt je steentje bijdragen aan de site.

Daarnaast is het design van het nieuwe jasje gemoderniseerd en is o.a. social media geïntegreerd in de site. De artikelen kunnen meteen gedeeld worden op alle bekende media en het twitter blok toont meteen de tweets gerelateerd aan Neerkant. Neem een kijkje op de site en meld je aan! A.s. donderdag wordt de site officieel gepresenteerd tijdens de dorpsraadvergadering in de Moost.