Nieuwe dirigent Musical Voices

Nieuwe dirigent voor Popkoor Musical Voices uit Neerkant

 

Over 2 jaar bestaat popkoor Musical Voices uit Neerkant 40 jaar en hoopt dat in het voorjaar van 2020 met een grote show te vieren. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.

Na het vertrek van dirigente Marianne Groenewegen heeft Jos Helgers (50) uit Herten onlangs de muzikale leiding overgenomen van het popkoor. Jos is naast dirigent, docent muziek op het Lyceum Schöndeln in Roermond. Hij studeerde Schoolmuziek/HaFa directie aan het conservatorium in Maastricht en is al van diverse koren dirigent geweest. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen.

 

Miniconcert

Op dinsdag 11 juli organiseert popkoor Musical Voices voor de vierde keer het mini-concert “Met Musical Voices Zingend de Zomer in”. Onlangs stond Musical Voices in juni jl. nog in Middelburg op het hoofdpodium tijdens het tweedaags festival Middelburg VOLKoren. Tijdens "Zingend de zomer in" blijft popkoor Musical Voices dichter bij huis, namelijk in thuishonk Neerkant. U kunt zich verheugen op een aantal nummers uit de verschillende shows. Dus niet alleen liedjes uit de recentste show “Jukebox” van vorig jaar april, maar ook diverse liedjes uit eerdere shows passeren de revue. Musical Voices staat sinds april dit jaar onder leiding van dirigent Jos Helgers en dit is dus het eerste mini-concert met de nieuwe dirigent.

Na afloop van het mini-concert is er in Internos een karaoke-avond, waarbij iedereen kan laten horen dat hij/zij kan zingen!!

Kortom reden genoeg om op dinsdagavond 11 juli naar zaal Internos te Neerkant (bij mooi weer buiten voor zaal Internos) te komen. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom en de toegang is gratis…