Stichting pro Neerkant

Stichting Pro Neerkant is in 1998 opgericht en heeft als doelstelling:

1. het behartigen van de collectieve belangen van inwoners, groeperingen en instellingen in de Neerkantse gemeenschap, en het bevorderen van het leef- en woonklimaat in Neerkant.

2. Het financieel of anderszins ondersteunen van activiteiten en gebeurtenissen welke naar het oordeel van de stichting ten goede komen aan de gemeenschap van Neerkant.

Inmiddels hebben de meeste verenigingen in Neerkant de weg naar ons weten te vinden. De afgelopen 18 jaar zijn er 44 aanvragen gehonoreerd en is er ruim € 58.000,- door onze stichting uitgekeerd aan Neerkantse verenigingen en instellingen waarmee allerlei goede plannen en mooie activiteiten zijn gerealiseerd.

Het moge duidelijk zijn dat wij ons beleid ook in de toekomst voort blijven zetten. Wij kunnen dit beleid alleen voortzetten als er een financieel evenwicht bestaat tussen het rendement op ons vermogen en ons uitkeringenbeleid.

Wij hanteren mede daarom een leidraad voor het toekennen van een financiële bijdrage. Deze leidraad hebben we onlangs geactualiseerd. Zo hebben wij de toekenningsvoorwaarden voor aanvragen tot € 1.000,- enigszins versoepeld.

Een aanvraagformulier met onze voorwaarden is op te vragen bij onze voorzitter of secretaris.

Stichting Pro Neerkant wil tevens vanaf deze plaats vereniging Nostalgie bedanken voor de donatie van hun resterende batig saldo als gevolg van het opheffen van deze vereniging. Wij zullen het bedrag conform onze doelstellingen aanwenden ten goede aan de Neerkantse gemeenschap.

Het bestuur van Stichting Pro Neerkant bestaat uit:

John Bellemakers Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kim Vogels Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frank Beijers Penningmeester

Erick Nooijen

Chantal Gielen

Rick Ewalts