Nieuws over Centrumplan Neerkant

Werkoverdracht van het ontwerp Centrumplan Neerkant aan de projectleider van de gemeente Deurne.

 

 

Op 7 september 2016 heeft de overdracht plaats gevonden van het ontwerp Centrumplan Neerkant aan de projectleider van de Gemeente Deurne.

De werkgroep ‘Wonen en Woonomgeving’  van ‘Leefbaar en Vitaal Neerkant’ overhandigde het ontwerp in de vorm van een dvd, met hierop de 3D-impressie van het plan, aan de projectleider Paul Wijers van de gemeente Deurne.

Na deze overhandiging werd in een gezellige sfeer een heerlijke maaltijd genuttigd bij Internos. Deze geste werd spontaan aangeboden door Harold van der Aa (lid van de werkgroep ‘Wonen en Woonomgeving’).

Op de foto’s ontbreken Ruud Petit en Remco Bukkems. Zij waren helaas verhinderd.)      foto2      foto3

Op de foto’s ontbreken Ruud Petit en Remco Bukkems. Zij waren helaas verhinderd.

 

Het ontwerp is tot stand gekomen door intensieve samenwerking en vele overleggen met de Neerkantse bevolking en de gemeente. De gemeente zorgt voor de technische uitwerking van het plan. Verder draagt de gemeente zorg voor de realisatie. De werkgroep blijft gedurende zowel de voorbereiding als de realisatie nauw betrokken. Volgens de huidige planning kan de rioolvervanging en herinrichting in het centrum van Neerkant in het najaar van 2017 starten. Vanaf de start tot het einde van de herinrichting informeren wij de Neerkantse gemeenschap regelmatig over de voortgang.

 

Wij maken tijdig aan u kenbaar wanneer de politieke overdracht plaats vindt. Dit moment krijgt natuurlijk een feestelijk tintje.

Bericht hierover volgt.

 

 

Bent u nieuwsgierig naar het ontwerp? Kijk dan op ‘youtube’ naar de 3D-impressie via: https://www.youtube.com/watch?v=NG8cPUM_r0s