Winterconcert in de Moost 2017

Op zondag 17 december aanstaande vindt het jaarlijkse Winterconcert plaats in Gemeenschapshuis de Moost in Neerkant. De organisatie is in handen van de enthousiaste vrijwilligers van de 4 deelnemende muziekverenigingen, te weten; gemengd koor De Veengalm, Fanfare St Willibrordus, seniorenkoor De Oude Weelde en zanggroep Musical Voices in samenwerking met onze presentator Gerard Derix.

Vorig jaar hebben we u mogen verrassen met een aantal gezamenlijke optredens van de verschillende verenigingen. Dit jaar verrassen wij u met een aantal bekende en onbekende solisten uit Neerkant!

Nieuwsgierig geworden; noteer 17 december vast op uw kalender. Aanvang van het Winterconcert is 14.00 u. Vanaf 13.30 u is de zaal open en staat de koffie en thee voor u klaar. En uiteraard wordt er aan het einde van het concert glühwein geserveerd om samen nog even na te genieten.

Namens gemengd koor De Veengalm, Fanfare St Willibrordus, seniorenkoor De Oude Weelde en zanggroep Musical Voices nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit Winterconcert. De entree is gratis.