Het laatste nieuws


Werkzaamheden Brabant Water (BAM)

Vanaf 27 oktober tot en met maart 2015 vernieuwt aannemer BAM Infratechniek Zuid b.v. in opdracht van Brabant Water de drinkwaterleidingen in Neerkant. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur en worden voor Brabant Water uitgevoerd door aannemer BAM Infratechniek Zuid b.v. De voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden in deze periode. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar enkele looppaden (bijvoorbeeld Moostenstraat) ondervinden enkele hindernissen / obstakels.
Wil je meer informatie over de werkzaamheden, dan is dit te vinden op de site van Brabant Water. Op de site van de BAM is een keurige planning terug te vinden.
 
Klik hier voor informatie over de werkzaamheden.
Klik hier voor een overzicht van de planning.
 
Aanmelden NLdoet 2015

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties in Neerkant opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 20 en 21 maart 2015. Knap het speelplein op, neem ouderen mee voor een wandeling met koffie of pak uw natuurgebied aan. Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan via Mijn Oranje Fonds. Doe dit voor 31 december 2014.
Nieuwe appartementen Dorpsstraat

NEERKANT – Vrijdag 11 juli zijn de elf nieuwe appartementen aan de Dorpsstraat in Neerkant van Woningbouwvereniging Bergopwaarts opgeleverd. Directeur-bestuurder Chris Theuws overhandigde symbolisch de eerste sleutel aan toekomstig bewoner Els Maas. “Leuk, dat er mensen van alle leeftijden komen wonen”, vindt Els Maas.

Lees meer...